Samen Leren in de Zomervakantie!

De schoolvakantie is weer begonnen! Om ouders spelenderwijs met hun kinderen te laten oefenen in de zomer heeft team Samen Leren 400 (!) vakantieactiviteitentasjes in elkaar gezet en uitgedeeld op verschillende basisscholen in Rotterdam-Zuid. Op deze manier kunnen kinderen ook in de zomervakantie met hun ouders blijven leren. Zo kunnen zij in september het nieuwe schooljaar beginnen op het niveau waar zij vorig schooljaar zijn geëindigd!

Onze grote dank gaat uit naar alle sponsoren die de tasjes en de inhoud hiervan voor 400 gezinnen mogelijk hebben gemaakt.

Wij willen het Jeugdvakantiepaspoort bedanken voor de mooie rugzakjes, Squla voor de gratis toegangscodes, Uitgeverij Zwijsen voor de tijdschriften van Maan Roos Vis, Stichting Jarige Job voor de zomerboeken van Bobo en van het Zandkasteel, kindermuseum Villa Zebra voor de vrijkaarten, Bison voor de lijmstiften, de Gemeente Rotterdam voor de “Groeten uit..” magazines, de Rotterdampas voor de informatiefolders, Tandarts Yeliz Güner voor de kindertandenborstels, Peter Wind voor de legopakketjes en Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp voor de Efteling vrijkaarten.

Team Samen Leren, Bureau Frontlijn