Monthly Archive: december 2012

Algemeen Dagblad: Marjan Berk over Bureau Frontlijn

Marjan Berk onderschrijft het belang van vaardigheden in haar column.’ De column is op 3 december gepubliceerd in het Algemeen Dagblad.    Marjan: Leer mensen vaardigheden waarmee ze in staat zijn zich los te maken uit de put van machteloosheid, waarin ze terechtkomen door het onvermogen. zichzelf te redden’. Marjan Berk is een Nederlandse actrice en schrijfster, ze schrijft o.a. columns […]

Lees verder

Studenten aan het woord: Maarten

“Als stagiair wordt je meteen in het diepe gegooid. Leren door het te doen”, vertelt Maarten. Klik op de vraag om het antwoord van Maarten te lezen De redactie van Bureau Frontlijn wil Maarten graag bedanken voor zijn bijdrage. Meer informatie over stage? Klik op Studenten in het menu voor een overzicht.

Lees verder

Ned 2: Arm in de decembermaand

In 2012 leven meer dan 300.000 Nederlandse kinderen in armoede. Ze groeien op in gezinnen die minder dan 1400 euro netto per maand te besteden hebben. En ook deze gezinnen gaan er in deze crisistijd nog meer op achteruit. Is het de verantwoordelijkheid van de ouders om zich aan deze situatie te ontworstelen? Moet de overheid […]

Lees verder

Grootschalig Pietenbezoek bij gezinnen thuis

Gezinnen die onder begeleiding zijn bij Bureau Frontlijn, hebben bezoek gehad van de Pieten! Met de feestdagen op komst hebben de studenten en medewerkers van Bureau Frontlijn zich verzameld om de kinderen en ouders te verrassen met een bezoek van de pieten. Het grootschalige bezoek van de pieten heeft plaatsgevonden op 28 november 2012 in Rotterdam. 

Lees verder

Studenten aan het woord: Robin

“Als Amigo wil ik elk kind iets meegeven waar zij in de toekomst iets aan kunnen hebben.”  Klik op de vraag om het antwoord van Robin te lezen   De redactie van Bureau Frontlijn wil Robin graag bedanken voor haar bijdrage.  Meer informatie over stage? Klik op Studenten in het menu voor een overzicht.  

Lees verder